Wolterink Beltrum wordt GroeNoord Beltrum

5 maart 2021

Per 15 maart 2021 worden de bedrijfsactiviteiten van landbouwmechanisatiebedrijf Wolterink Beltrum overgenomen door John Deere-dealer GroeNoord. Familiebedrijf Wolterink is een technisch, specialistisch bedrijf op het gebied van landbouw-, tuin-, en reinigingsmachines. Om dit nu en in de toekomst adequaat en professioneel te kunnen blijven doen en medewerkers perspectief en continuïteit te bieden, is meegaan met de schaalvergroting een logische stap voor Wolterink. De vestiging Wolterink Beltrum gaat vanaf 15 maart verder onder de naam GroeNoord Beltrum, waarbij de medewerkers van het Oost-Gelderse bedrijf hun plaats binnen GroeNoord behouden. De overname van Wolterink door GroeNoord is een logisch gevolg van een samenwerking die al bestaat sinds Wolterink servicepartner van GroeNoord werd in Gelderland. Voor GroeNoord betekent dit een uitbreiding van 18 naar 19 vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. Wolterink en GroeNoord zijn beiden blij met deze stap en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Wolterink is een historisch bedrijf en in alle activiteiten is een langdurige relatie met klanten, medewerkers en leveranciers nagestreefd. In de Achterhoek is Wolterink Beltrum het adres voor betrouwbare levering, advies, reparatie en onderhoud van nieuwe en gebruikte machines. Hoofdzakelijk voor het merk John Deere en daarnaast voor hoogwaardige A-merken. Het team van medewerkers heeft een persoonlijke relatie met haar klanten opgebouwd en veel ervaring met kwalitatieve dienstverlening. Zowel de klantrelaties als de ervaring met John Deere en andere sterke A-merken, zijn erg waardevol voor GroeNoord.

GroeNoord - zelf ook ontstaan uit familiebedrijven - herkent de bedrijfscultuur van Wolterink goed. Een cultuur die gericht is op service en een vertrouwensrelatie. De vestiging Wolterink Beltrum wordt geïntegreerd in het bedrijf GroeNoord, waarbij in goed overleg is besloten dat Leo en Leontina Wolterink geen deel uit zullen maken van GroeNoord Beltrum. De familie Wolterink zal komende tijd, op de achtergrond, helpen aan een soepele overdracht van de activiteiten.

Professionalisering

De voortdurende ontwikkelingen in de agrarische sector vertalen zich in meer professionaliteit en specialistische kennis. Daarmee groeit ook de behoefte aan specifieke ondersteuning bij klanten. GroeNoord wil dicht bij de klant blijven staan en dat lukt met een groeiende organisatie. Met de overname van Wolterink breidt GroeNoord het werkgebied uit naar 19 vestigingen in 6 provincies. Door de constante investering van GroeNoord in medewerkers is de kennis en kunde onderscheidend en kunnen service en kwaliteit naar een hoger niveau worden getild.

Ander nieuws

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Juli 2022

8 juli 2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

5 juli 2022

Nieuw GLB 2023

4 juli 2022

Interview Anton de Jong, Managing Director Husqvarna Group

Alle nieuwsberichten