Werken bij de afdeling:

Neem contact op

Ondersteunen

Onze Mensen Onze Kracht zit ook in onze mensen ‘achter de schermen’. De mensen in onze ondersteunende functies zorgen ervoor dat GroeNoord loopt als een geoliede machine. Of het nu op de administratie, marketing, personeelszaken, facilitair of in systeembeheer is, het ondersteunen van een organisatie is een vak apart.

Geen dag is hetzelfde bij GroeNoord. Naast de focus op afdelingstaken, werk je iedere dag hard met elkaar om GroeNoord en haar werknemers verder te helpen ontwikkelen, groeien en professionaliseren. Werk je het liefst aan de verdere ontwikkeling van onze werknemers of heb jij een scherpe blik en oog voor detail wat onze administratie nodig heeft? Dan past een baan bij een van onze ondersteunende afdelingen bij jou. Jij zet je expertise in voor alle 19 GroeNoord-vestigingen en je werkt samen met je collega’s van de andere afdelingen. Je bent als ondersteuner de spil van GroeNoord.Wil je bij ons werken in de Ondersteuning? Hieronder een aantal ondersteunende vacatures:

Bij GroeNoord zijn we altijd op zoek naar vakmensen! Er is altijd werkvoorraad, flexibiliteit én genoeg ontwikkelmogelijkheden om je te specialiseren. Ook is er ruimte voor stagiaires en BOL/ BBL’ers . Staat er tussen de actuele vacatures geen passende functie voor jou, dan mag je altijd een open sollicitatie doen, want we zijn altijd nieuwsgierig

Open sollicitatie

Benieuwd wat werken bij GroeNoord zo leuk maakt? Bekijk de video:

Solliciteer

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Neem contact op met Anita Dalmolen, onze Manager P&O.

+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl

Anita