Werken bij de afdeling:

Neem contact op

Techniek

Techniek is vakwerk. Bij GroeNoord sleutel je aan een grote verscheidenheid aan machines. Het ene moment werk je aan een trekker van ons hoofdmerk John Deere, het volgende moment ben je onderweg naar een machine van AVR, Lemken, JOZ of Carré.

Want reparaties en onderhoud voer je uit op één van onze 19 vestigingen in maar liefst 6 provincies of bij de klant op locatie. In beide gevallen vraagt werken in de techniek om creativiteit, analytisch vermogen en teamwork. Want samen met je collega’s zorg je ervoor dat die ingewikkelde storing middenin het oogstseizoen wordt opgelost.    

Het kan ook zijn dat de precisielandbouw jou meer ligt met de bijbehorende data en technische apparatuur. Hierin kun jij je specialiseren binnen ons FarmSight-team om zo bij te dragen aan proactief handelen en de klant verder te ontzorgen.

Werken in de techniek betekent bij ons veel vrijheid. Je hebt regelmatig contact met klanten, bent proactief en neemt zelfstandig beslissingen. Dat betekent dat we veel eigen verantwoordelijkheid van je verwachten. Wil je je specialiseren in bijvoorbeeld hakselaars of combines? Dat kan! GroeNoord biedt jou graag de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen en andere doorgroeimogelijkheden.

Wij hebben service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daar ben jij een belangrijke schakel in.Wil je bij ons werken in de Techniek? Hieronder een aantal technische vacatures:

Friesland - Hallum
Monteur Landbouw Hallum
Monteur Landbouw Hallum Wil jij werken met veel verschillende machines zoals tractoren, grondbewerkingsmachines, rooimachines en ook...
Groningen, Friesland, Flevoland
Servicemonteur Heftrucks
Servicemonteur Heftrucks Als servicemonteur heftrucks heb jij veel vrijheid. Je rijdt met je eigen service bus rond (gebied in overleg)...

Benieuwd wat werken bij GroeNoord zo leuk maakt? Bekijk de video:

Solliciteer

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Neem contact op met Anita Dalmolen, onze Manager P&O.

+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl

Anita