Werken bij de afdeling:

Neem contact op

Commercieel

Ben jij commercieel ingesteld en heb je passie voor de Landbouw of voor Tuin & Park? Dan pas jij in ons verkoopteam. Onze Mensen Onze Kracht staat ook hier centraal, we zetten jou in op jouw persoonlijke kwaliteiten. Dit kan omdat ons verkoopteam bestaat uit een aantal verschillende facetten.

Dus of jij nu in staat bent om samen met onze klant de wensen af te stellen en hierop onze producten en services adviseert. Waarbij je nieuwe klanten werft, maar ook bestaande relaties onderhoudt. Of ben je commercieel ingesteld, maar voel je je meer thuis op de administratie? Dan past een plek binnen de verkoopbinnendienst. Ook kan het dat jij je kennis van een bepaald product en de bijbehorende markt liever deelt om zoals specialist aan de slag te gaan.

In elk geval staan onze klanten centraal binnen deze functies en ben je onderdeel van een hecht verkoopteam. Je collega’s helpen je graag verder met hun kennis en ervaring. Samen kom je verder en breng je een advies uit dat past bij de klanten.

 


Wil je bij ons werken in de Verkoop? Hieronder een aantal commerciƫle vacatures:

Friesland - Hallum
Verkoopadviseur Akkerbouw Hallum
Verkoopadviseur Akkerbouw Hallum Heb jij kennis van akkerbouw, krijg jij energie van klantcontact en wil jij werken met premium merken...
Alle Regio's
Verkoop Specialist GPS/Precisielandbouw
Verkoop Specialist GPS/ Precisielandbouw Alle regio’s GPS apparatuur op machines, data en online oplossingen daar word jij blij...

Benieuwd wat werken bij GroeNoord zo leuk maakt? Bekijk de video:

Solliciteer

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Neem contact op met Anita Dalmolen, onze Manager P&O.

+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl

Anita