Carré

Carré is full-liner op het gebied van mechanische onkruidbestrijding en daarmee kan GroeNoord zich profileren als partner voor mechanische onkruidbestrijding. De mogelijkheden zijn zowel voor biologisch als gangbaar, de specialistische kennis en professionele service, maatwerkoplossingen van Carré te betrekken als het gaat om mechanische onkruidbestrijding.

Uw Carré specialist GroeNoord

Het assortiment dat wij aanbieden met Carré bestaat uit precisieschoffels, rotorwiedeggen en wiedeggen. De verkoop van deze Carré machines verzorgt GroeNoord vanuit de 6 noordelijke provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. Bent u geïnteresseerd in een Carré machine? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact op

Carré Econet precisieschoffels

Voor rijafhankelijke onkruidbestrijding biedt Carré de Econet precisieschoffel aan. Hiermee kunnen alle gewassen in rijafstanden van 15 tot 180 centimeter worden geschoffeld. Het schoffelelement van de Econet is zo ontworpen dat torsie en speling geen kans krijgen. Daarnaast kan de machine ook voorzien worden van 3D camera-besturing voor de ultieme nauwkeurigheid.

Carré Econet

Carré Sarclerse wiedeggen

De Carré Sarclerse wiedeg is ontwikkeld voor volvelds onkruidbestrijding in zowel de gangbare als biologische akkerbouw. De wiedeg kan in alle stadia van bijna alle gewassen worden ingezet. Denk hierbij aan maïs, graan en suikerbieten. Voor opkomst in het najaar en na opkomst van het gewas in het voorjaar kan de Sarclerse worden gebruikt. De vibrerende eggetanden bewerken de structuur van het bodemoppervlak licht waardoor jonge onkruidscheuten met wortel en al worden verwijderd. De werkdiepte kan variëren van 1 tot 2,5 cm.

Carré Sarclerse

Carré Rotanet roterende schoffel

Ook de Rotanet roterende schoffel kan zowel voor volvelds onkruidbestrijd als onkruidbestrijding voor gewasopkomst worden ingezet. De sterwielen breken de korst en werkpen onkruidkiemen en grond op. Hierdoor zorgt de Rotanet voor lucht in de bodem zodat het gewas weer ruimte krijgt om te groeien. De machine is verkrijgbaar in werkbreedtes van 4.8 tot 10,3 meter. Daarnaast zorgt een werksnelheid van 12 tot 20 km/u voor een enorme capaciteit.

Carré Rotanet

Carré Pressius precisiewiedeg

Voor onkruidbestrijding van schadegevoelige gewassen en wisselende bodemomstandigheden is de Pressius precisiewiedeg perfect. Door een gepatenteerd verstelmechanisme op elke individuele eggetand kan de veertanddruk worden aangepast tussen de 100 g en 5 kg. Elke eggetand kan worden uitgeheven waarmee de werkbreedte kan worden aangepast of kan worden gekozen voor een gedeeltelijke bewerken bij schadegevoelige gewassen. De onderlinge afstand tussen de eggetanden van de Pressius is 28 mm.

Carré Pressius

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.