Particulier Tuin & Park

Zowel de gebruikers van de particuliere als de professionele markt maken bewuste keuzes en richten zich op milieuvriendelijkheid. Op het gebruiksgemak wordt door de particulier steeds vaker een beslissing gemaakt, waarbij gewicht en handigheid steeds zwaarder wegen bij de aankoopbeslissing. Er wordt door de particulier bewuster gekozen, onder andere wordt er gedacht aan geluiduitstoot om ‘leef geluiden’ te minimaliseren, maar er wordt ook aan het veilig kunnen gebruiken van de machines gedacht. Zo worden de elektrische machines zonder ‘de snoeren’ worden steeds populairder. Maar ook het automatisch (AutoMower) maaien heeft zijn intrek genomen is het standaard assortiment van particuliere tuin & Park machines.

Samen met u

Op onze GroeNoord Tuin & Park vestigingen kunnen wij u advisering bieden voor uw eigen tuin situatie. De kennis is op deze vestigingen aanwezig om u te aan te bevelen, waarbij we graag met u meedenken en u oplossingen bieden op maat.  

De GroeNoord Tuin & Park vestigingen zijn gevestigd in AkkrumDalen en Emmeloord. De vestiging Groningen is grotendeels Tuin & Park. Daarnaast zijn er verschillende dependances, namelijk: Brummen, Oude Pekela, Luttenberg, Bolsward, Hengelo (gld.), Goor en Zeewolde.

Merkenpakket

GroeNoord biedt een ruim assortiment aan voor zowel de kleine als de grotere particulier. De merken die we voeren in ons assortiment zijn premium en passen bij het imago van ons hoofdmerk John Deere.

Binnen deze geselecteerde merken is GroeNoord gespecialiseerd. Daardoor hebben we de kennis om u te adviseren wat het beste bij u past en hebben we de kennis en kunde in huis om u de beste service en ondersteuning te bieden.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd op voor een gesprek. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

Meer video's