Professioneel Tuin & Park

Binnen de Tuin & Park sector vindt een vooruitgang plaats Tuin & Park-producten die gericht is op duurzaamheid, zoals elektrisch of waterstof. Er is binnen de professionele markt steeds meer aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en er wordt steeds meer bewuste keuzes gemaakt gericht op milieuvriendelijkheid. Voor campings en attractieparken en dergelijke heeft dat bijvoorbeeld ook te maken met beleving en wordt ‘uitstoot’ en ‘geluidloos’ belangrijker. Binnen de sector professionele Tuin & Park heeft de schaalvergroting zich ingezet en die zal verder doorzetten onder andere doordat gemeenten samenvoegen.

Sector breed wordt CO2 reductie een steeds belangrijker thema, maar ook thema’s als veilig werken en comfort zijn standaard geworden. Enorme ontwikkeling laatste jaren op automatisch grasmaaier voor grote en kleine velden. De betrouwbaarheid op deze vorm van robotisering staat.

Samen met u

Wij volgen deze bewegende markt nauwgezet en focussen ons op duurzaamheid, zodat we samen met de klant een passende oplossing kunnen vinden bij uw bedrijfsvoering en wensen. Zo denken wij graag met de klant mee - onder andere bij aanbestedingen – om te kijken naar wat er bij uw machinepark past.

 

Oplossingen bieden

Bedrijven stellen steeds hogere eisen stellen aan de kwaliteit en de functionaliteit van hun machinepark. De inzetbaarheid, productiviteit en lage kosten per draaiuur zijn hierbij erg belangrijk. Voor de vraagstukken met betrekking tot flexibele inzet biedt RentNoord een oplossing.

Merkenpakket

GroeNoord is dealer van kwalitatieve A-merken en heeft een compleet gamma aan tuin- en parkmachines, nieuw en occasions. Hierbij zorgt de kwaliteit en technische kennis van onze specialisten ervoor zorgen dat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen. Zo hebben we naast de kennis om u te adviseren wat het beste bij u past, ook de kennis en kunde in huis om u de beste service en ondersteuning te bieden.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd op voor een gesprek. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

Meer video's