Chef Werkplaats en winkelverkoop Tuin & Park, GroeNoord Emmeloord

Flevoland - Chef Werkplaats, Tuin & Park

Tuin & Park Emmeloord: kansrijk

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in zes provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Emmeloord ligt in de polder waar veel boeren gevestigd zijn, maar waar ook een hoop gebeurt op Tuin & Park-gebied. Het vakkundige en gemotiveerde team van onze Tuin & Park-vestiging houdt zich bezig met het onderhoud en de reparatie van alle machines en materiaal in het groentechnieksegment.

Onze Mensen Onze Kracht

Er vindt een belangrijke ontwikkeling plaats waarbij Tuin & Park-producten steeds verder verduurzamen. Zowel de particuliere als professionele markt vraagt naar milieuvriendelijkere producten. GroeNoord investeert continu in de ontwikkeling van haar medewerkers, waardoor hun kennis en kunde onderscheidend is en we de klant optimaal kunnen ondersteunen en adviseren. Die professionaliteit is ook terug te zien in ons complete productassortiment, van geavanceerde maaimachines voor openbaar groen en sportterreinen tot tuintractoren en kettingzagen. Naast ons hoofdmerk John Deere, zijn we op deze vestiging professioneel dealer van Husqvarna. Onze klanten zijn zowel particuliere klanten als kleine en grote hoveniers, werkvoorzieningsschappen, campings en aannemers. Wij hebben een vacature voor:

Chef Werkplaats en winkelverkoop Tuin & Park

Emmeloord (40 uur p/w)

Als Chef Werkplaats en winkelverkoop Tuin & Park heb je passie voor het groentechnieksegment, dus met jouw product- en technische kennis zit wel goed. Je bent in Emmeloord helemaal op je plek, want in deze regio liggen nog veel kansen voor Tuin & Park: er wordt steeds meer geïnvesteerd in elektrische machines en accugereedschap en de verkoop van robotmaaiers blijft toenemen. In je functie als Chef Werkplaats valt ook het magazijn onder jouw verantwoordelijkheid en doe je de verkoop in de winkel. Dit vraagt om flexibiliteit en de kunde om overzicht te bewaren. Bijvoorbeeld op de momenten dat winkelklanten, werkplaatsklussen en inkomend telefoonverkeer zich tegelijk aanbieden. Naast het bedienen van de klant geef je leiding aan twee monteurs, stemt planning en uitvoering goed op elkaar af en doet de orderverwerking en administratie. De Chef Werkplaats, monteurs en de vertegenwoordiger voor de professionele markt vormen een klein maar hecht en enthousiast team. GroeNoord biedt je kans je verder te ontwikkelen en je hebt daarnaast doorgroeimogelijkheden.

Wat bieden wij?

-              Uitgebreid onboarding programma

-              Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren

-              Leuke, behulpzame en professionele collega`s

-              Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid

-              We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers

-              Toegankelijk management

-              Premium merken, professionele uitstraling

-              VCA gecertificeerde werkomgeving

-              Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging

-              Vrijdagmiddagborrel

 

Lijkt het jou interessant om bij het groeiende en klantgerichte Tuin & Park-team Emmeloord te werken? Als je ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via werkenbij@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

*Specifieke functie-eisen:

- MBO+/HBO-niveau;

- Leidinggevende ervaring in een technische omgeving;

- Gewend aan coördinerende- en administratieve verantwoordelijkheid;

- Commercieel ingesteld met bij voorkeur verkoopervaring in een fysieke winkel;

- Resultaat- en klantgericht en communicatief vaardig.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Chef Werkplaats en winkelverkoop Tuin & Park, GroeNoord Emmeloord?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl