GroeNoord Haksel informatiedagen

15 februari 2024 - 16 februari 2024

Op 15 en 16 februari organiseren wij de GroeNoord Haksel informatiedagen. Tijdens deze dagen staat onze vestiging in Smilde compleet in het teken van hakselen! We nemen u mee in de wereld van John Deere hakselaars en de diverse toepassingsmogelijkheden, waarvoor we verschillende informatiestations hebben ingericht. Het belooft een gezellig samenzijn te worden waarbij we gezamenlijk terugblikken op een uitdagend hakselseizoen en de dag afsluiten met een borrel en buffet. Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen op de GroeNoord Haksel informatiedagen op 15 en 16 februari bij onze vestiging in Smilde!

Kom langs bij de GroeNoord Haksel informatiedagen!

Station 1 - Hakselen in de vezelhennep
Naast de gras- en maïsoogst worden de hakselaars van John Deere ook ingezet in de Vezelhennepteelt. Mark Reinders, CEO van HempFlax, vertelt u over het oogsten van vezelhennep en de verwerking van dit product in het ‘Bio Based Bouwen’ project.

Station 2 - Voorzetstukken
De multi-inzetbaarheid van de hakselaar vertaald zichook in verschillende voorzetstukken. Wij lopen met u langs de functies en mogelijkheden van de Zürn Proficut, Kemper voorzetstukken en de CANN Hemp Harvester.

Station 3 - Walk around
Uiteraard kunt u de John Deere hakselaars ook zelf ervaren. Wij hebben verschillende hakselaars voor u op een rijtje gezet welke u van binnen en buiten kuntbekijken. Ervaar onder andere de John Deere 8200, 8400, 8600 en 9600 hakselaars

Station 4 - FarmSight en Service
Neem samen met ons serviceteam een kijkje in ons Hakselaar Centrum wat speciaal is ingericht voor werkzaamheden aan hakselaars. Daarnaast vertellen onze FarmSight collega’s u over de nieuwste
mogelijkheden en het gebruik van de NIR-sensor voor opbrengstmeting.

Programma

Middag: vanaf 14.30 uur ontvangen wij u graag bij onze vestiging in Smilde. Loop met ons langs verschillende
informatiestations gericht op multi-inzetbaarheid, innovatie en service.

Avond: bijpraten onder het genot van een borrel en een buffet!

Graag tot 15 of 16 februari bij onze vestiging in Smilde aan de Industrieweg 5C!

Evenementen

Er staan op dit moment geen evenementen gepland