Maaier-kneuzer

U kunt bij GroeNoord terecht voor verschillende maaier-kneuzers van John Deere. Wilt u meer informatie over een van de machines? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier. 

Op voorzijde gemonteerde F310R/F350R

De op de voorzijde gemonteerde maaier-kneuzers F310R en de F350R hebben een maaibreedte van 3,5 meter. De modellen beschikken over een zweefsysteem zonder veren. De minimaliseert de bodemverdichting. U kunt kiezen uit twee rotorsnelheden en de kneuskleppen zijn eenvoudig aan te passen om alle soorten voer te verwerken. Het design van de op de voorzijde gemonteerde maaier-kneuzers is strak en gestroomlijnd. Voor maximaal zicht. Deze maaiers zijn ook uitermate geschikt voor het werken in smalle ruimtes en voor het werk langs heggen of hekken.

MEER INFORMATIE

Achter enkel: 324A/328A/331

De 324A, 328A en de 331 maaier-kneuzers zorgen voor een gelijkmatige snede en comfortabel gebruik. Dit komt doordat de machines een scharnierframe hebben dat de bodemcontouren van het land volgt. Deze modellen zijn uitgevoerd met een veiligheidssysteem zodat ze beschermt zijn tegen slijtage en schade. De messen kunnen eenvoudig vervangen worden. Voor transport zijn de maaier-kneuzers horizontaal op te klappen.

MEER INFORMATIE

Getrokken: zijdelings getrokken 1365

De 1365 is de klassieke John Deere zijdelings getrokken maaier-kneuzer. Deze maaier-kneuzer staat bekend om de kracht, is wendbaar en efficiënt. De maaibalk wordt volledig ondersteund door het frame. Hierdoor is er sprake van minder spanning op de balk. Door de draaibare trekhaak is de machine wendbaar en het aansluiten en loskoppelen gaat snel.

MEER INFORMATIE

Getrokken: zijdelings 630/635

Ook zijn er de zijdelings getrokken machines 630 en 635. De droogtijd van de gewassen is lager bij deze machine doordat deze een zwadvorm maakt. Deze machines hebben een rotorkneuzers met gietijzeren vingers waardoor er meer werk verzet kan worden in een hoge snelheid. Ook zijn deze modellen geschikt voor zware omstandigheden van het veld. Deze machine heeft een sterke maaibalk met een modulair ontwerp, een stabiel platform en u kunt kiezen uit verschillende kneuzers. 

MEER INFORMATIE

Getrokken: centraal draaipunt 830/835

Een andere getrokken machine is de maai-kneuzer 830 en de 835 met centraal draaipunt waardoor er op en neer gemaaid kan worden. De machines hebben een gelaste constructie en de brede banden zorgen voor minder bodemverdichting. Op elke maaischijf zit een vervangbare naaf met breekbeveiliging. Deze breekt af als het mes een obstakel raakt. Op deze manier wordt de tandwielaandrijving beschermd.

MEER INFORMATIE

Dubbele, aan de achterzijde gemonteerde R870R/R950R/R990R

U kunt met dubbele aan de achterzijde gemonteerde maaier-kneuzer R870R, de R950R en de R990R sneller, breder en preciezer maaien bij elke werkgang. Gewasstoppels worden behouden door het zweefsysteem. Deze machines bestaan uit onderdelen met een levenslange smering en messen die snel te verwisselen zijn. Wanneer deze dubbele aan de achterzijde gemonteerde maaier-kneuzers gecombineerd worden met een frontmaaier kan er gemaaid worden tot wel 9,90 meter.

MEER INFORMATIE

Achtermaaier verticaal opklapbaar R310R

De R310R maaier is ontworpen om sneller voer van een betere kwaliteit te produceren tegen lagere kosten. Deze machine heeft functies voor zuiver maaien, voorkomt kapotslaan en behoudt het grasland. De R310R heef een verstelbaar hydraulische vering, is geschikt voor alle soorten terrein en zorgt door het schuin inklappen en een scharnierpunt dichtbij de tractor voor een goede balans.

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek.