Magazijnmedewerker, GroeNoord Emmeloord

Flevoland - Magazijnmedewerker

Spilfunctie in de mechanisatieverkoop

GroeNoord staat dichtbij de klant. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen wij als mechanisatiebedrijf onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. Dat GroeNoord in Nederland en zelfs in Europa bekend staat als zeer vooruitstrevende John Deere-dealer, maakt ons trots. Om deze positie te behouden en verder uit te bouwen, investeren we in onze medewerkers en in klanttevredenheid, zodat we ons kunnen richten op gespecialiseerde dienstverlening en ondersteuning.

Onze Mensen Onze kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze en premium organisatie. Doordat er meerdere vestigingen zijn, kunnen we de kennis en kunde van onze mensen snel en makkelijk uitwisselen én natuurlijk ons materiaal. De onderlinge uitwisseling van voorraad maakt dat we sneller service kunnen verlenen aan onze klanten. Zo is het magazijn een belangrijke schakel in ons logistieke proces. Voor ons magazijn in Emmeloord zoeken wij een:

Magazijnmedewerker

Emmeloord (1 fte)

Je bent werkzaam aan de balie en als Magazijnmedewerker in Emmeloord hét aanspreekpunt voor alle werkzaamheden in het magazijn en aan de werkplaatsreceptie. Dat vraagt om een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden. Je verzamelt binnenkomende orders, zet ze klaar en verwerkt ze. Een agrarisch technische achtergrond komt in deze functie goed van pas. Er komen bij GroeNoord Emmeloord namelijk machines in alle soorten en maten voorbij. Natuurlijk behoren het beheren, coördineren en bewaken van bestellingen en voorraden ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je werkt nauw samen met de Chef Werkplaats en samen met de overwegend jonge club monteurs, vormen jullie een robuust en hecht team. Niet klagen, maar werken. Recht voor z’n raap, eerlijk. En: resultaatgericht. Want GroeNoord heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel. Je komt in Emmeloord in een pand met een prachtig magazijn, waar het erg mooi is om te werken.

Wat bieden wij?

 •             Uitgebreid onboarding programma
 •             Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 •             Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 •             Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 •             We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers
 •             Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 •             Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 •             VCA gecertificeerde werkomgeving
 •             Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 •             Vrijdagmiddagborrel

Lijkt het jou interessant om bij GroeNoord Emmeloord te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

 • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4, bij voorkeur logistieke opleiding;
 • Aantoonbare ervaring;
 • Technisch agrarisch achtergrond is een pré;
 • Goede computervaardigheden;
 • Beheersing van Nederlandse taal

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Magazijnmedewerker, GroeNoord Emmeloord?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl