Mazzotti

De spuitmachines van Mazzotti zijn uitermate geschikt voor de Nederlandse akkerbouwer, loonwerker en bloem(bollen)teler doordat klantspecifieke wensen kunnen worden toegepast in de machine. Dit biedt mogelijkheden voor klanten die nog preciezer, met nog minder middelengebruik te werk willen gaan.

Uw Mazzotti specialist GroeNoord

GroeNoord verzorgt de verkoop van Mazzotti machines in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. Geïnteresseerd in een zelfrijdende veldspuit van Mazzotti? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mazzotti zelfrijdende veldspuit

Met de IBIS en MAF-serie van Mazzotti met tankgroottes van 2.500 tot 6.000 liter is er altijd een machine te leveren die aan uw eisen voldoet. Er is al veel ervaring op het gebied van verschillende spoorbreedtes, dopafstanden, driftreductie maar ook met de integratie van de verschillende GPS-systemen die op de markt zijn. Er kan gewerkt worden met ISOBUS, Autosteer en GPS-sectieschakeling doormiddel van John Deere AMS schermen in de comfortabele cabine. Verder zijn de Mazzotti zelfrijdende veldspuiten leverbaar met spuitbomen van 15 tot 42 meter. Neem voor meer informatie contact op met ons via het onderstaande formulier.

Neem contact op

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.