Monteur, GroeNoord Hallum

Friesland - Allround Monteur

Landbouwmechanisatie in Friesland

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. In de provincie Friesland ligt Hallum in een gemengd landbouwgebied. Het onderhoud van de moderne machines en voertuigen van de akkerbouw- en veehouderijbedrijven wordt door een vakkundig en gemotiveerd team van de nieuwe vestiging GroeNoord Hallum gedaan.

Onze Mensen Onze Kracht

 We zijn een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie en dit is terug te zien in onze mensen. Het niveau van kennis binnen GroeNoord en de kwaliteit van de service vinden we erg belangrijk. Daarom investeren we continu in de ontwikkeling van onze collega’s en ook in nieuwe medewerkers. Doordat er meerdere vestigingen zijn kan niet alleen materieel snel en makkelijk worden uitgewisseld, maar dat geldt ook voor de kennis en kunde van mensen. Onze mensen zijn onze kracht. Elke monteur heeft voldoende basiskennis, daarnaast krijg je alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en heb je doorgroeimogelijkheden. Met up-to-date vakkennis spreken we de taal van onze klanten. En met de onderlinge uitwisseling van magazijnonderdelen kunnen we sneller service verlenen. Op dit moment zijn we op zoek naar een:

 

Monteur

Hallum (38 uur p/w)

Je bent het liefst een bedreven monteur, met een brede basiskennis. Waarom? Er komen trekkers, grondbewerkingsmachines, rooimachines en andere werktuigen voorbij. In Hallum worden ook veel inschuurlijnen voor de akkerbouw verkocht. Kennis van elektrotechniek is daarbij belangrijk. Er wordt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid van je verwacht, want je hebt veel klantcontact en neemt zelfstandig beslissingen. In deze functie zorgen jij en je collega-monteurs ervoor dat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen. GroeNoord biedt je daarnaast alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s en een jong team
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers, jij bent ons kapitaal
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • Vestiging overstijgend storingsdienstrooster waardoor je minder vaak dienst draait
 • Modern wagenpark en de nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

Ben of ken jij de nieuwe collega van team Hallum? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord te werken? Dan willen wij jou ontmoeten. Kijk of je voldoet aan de specifieke functie-eisen* en stuur je sollicitatie en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via werkenbij@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

 • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
 • Kennis van de huidige landbouwtechniek is een pre
 • Goede kennis van de Engelse taal i.v.m. technisch onderhoud en communicatie met John Deere

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur, GroeNoord Hallum?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl