Monteur, GroeNoord Raalte

Overijssel - Monteur

Passie voor landbouw- en veehouderijmachines

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park, en hebben 19 vestigingen in 6 provincies. De provincie Overijssel investeert in de toekomst van de landbouwsector met subsidies voor innovatieve landbouw. Salland, de regio waar onze vestiging Raalte in valt, bevindt zich in één van de vijf experimenteergebieden die door minister van Landbouw Carola Schouten zijn aangewezen om de kringlooplandbouw meer vorm te geven. Interessante agrarische ontwikkelingen voor onze net-geopende en professionele vestiging Landbouw en Tuin & Park in Raalte.

 Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze en groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. GroeNoord is bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Het vakkundige monteursteam van GroeNoord Raalte heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en gestructureerde werkplaats houden zij zich bezig met het onderhoud van de moderne landbouw- en Tuin & Park-machines, zodat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen. Ter aanvulling op ons team, zoeken we een:

Monteur Landbouw

Raalte (38 uur p/w)

Als Monteur heb je een passie voor landbouw- en veehouderijmachines van A-merken als John Deere. Met je technische kennis zit het dus wel goed. Een redelijke beheersing van de Engelse taal is daarbij ook een vereiste, want het technische onderhoud en de communicatie met John Deere verloopt grotendeels in het Engels. Samen met jouw collega’s hou jij je bezig met het technische onderhoud, de reparaties en het diagnosticeren en verhelpen van storingen van de verschillende machines die voorbijkomen in de werkplaats of bij de klant. Samen met het hele team – monteurs, vertegenwoordigers, magazijnmedewerkers en de chef werkplaats – ben je gemotiveerd om de beste service te verlenen. Je bent iemand met een open houding. Problemen zijn uitdagingen, je bent oplossingsgericht en flexibel. GroeNoord biedt je alle kans om je verder te ontwikkelen en je hebt doorgroeimogelijkheden. Een mooie en vooral brede functie dus!

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling
 • Vestiging overstijgend storingsdienstrooster waardoor je minder vaak dienst draait
 • Modern wagenpark en de nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

Ben jij klantgericht en lijkt het jou interessant om bij het dynamische GroeNoord Raalte te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze P&O Manager, via werkenbij@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

 • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
 • Kennis van de huidige landbouwtechniek is een pré
 • Goede kennis van de Engelse taal

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur, GroeNoord Raalte?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl