Monteur GroeNoord

Algemeen - Monteur

Over GroeNoord

GroeNoord is een mechanisatiebedrijf dat als John Deere dealer al jaren actief is in de branche. Onze klanten bedienen we vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park verdeeld over 19 vestigingen in 6 provincies. Met ons serviceteam van ongeveer 120 monteurs bedienen we een grote verscheidenheid aan klanten in verschillende sectoren. We richten ons dagelijks op reparaties en het onderhoud van de modernste (landbouw)machines.

Onze Mensen Onze Kracht

We zijn een professionele en ambitieuze organisatie en dat is terug te zien bij onze mensen. We investeren continu in de ontwikkeling van onze collega’s omdat we het kennisniveau en de servicekwaliteit van onze monteurs erg belangrijk vinden. ‘Onze Mensen Onze Kracht’. Doordat er meerdere vestigingen zijn, kan niet alleen materieel snel en makkelijk worden uitgewisseld, maar ook de kennis en kunde van onze collega’s. Met up-to-date vakkennis spreken we de taal van onze klanten. Hierdoor kunnen we snel service verlenen.

Voor al onze 19 GroeNoord-vestigingen zijn wij op zoek naar een:

Monteur

(voor alle vestigingen)

Bij GroeNoord sleutel je aan een grote verscheidenheid aan machines. De ene dag werk je aan een trekker van ons hoofdmerk John Deere en een ander moment ben je onderweg naar een machine van AVR, Lemken, JOZ, Kramer of Carré.  Reparaties en onderhoud voer je uit in één van onze professionele werkplaatsen of bij de klant op locatie. In beide gevallen vraagt werken bij GroeNoord om creativiteit, vindingrijkheid en teamwork. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat ingewikkelde storingen worden opgelost.   

Werken bij GroeNoord betekent veel vrijheid. We verwachten veel eigen verantwoordelijkheid van je. Je hebt regelmatig contact met klanten, bent proactief en neemt zelfstandig beslissingen. Wil jij je specialiseren in bijvoorbeeld hakselaars, Tuin & Park machines of combines? Dat kan! GroeNoord heeft een breed aanbod aan cursussen en trainingen om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

 Wij hebben service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent daarnaast gedreven en hebt passie voor techniek. Een technische achtergrond is daarom een pré. Als monteur zorg jij er samen met je collega’s voor dat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen.

Wat bieden we jou?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen in binnen- en buitenland om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers
 • Toegankelijk management
 • Premium merken en een professionele uitstraling
 • Modern wagenpark en de nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VA/VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel

Lijkt het jou interessant om bij een van onze dynamische en ambitieuze GroeNoord-vestigingen te werken en heb jij een technische achtergrond?  Dan zouden we je graag willen ontmoeten.

Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via werkenbij@groenoordbv.nl  en wellicht spreken we elkaar gauw.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur GroeNoord?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl