AVR Rooiers

AVR heeft diverse rooiers in het assortiment. Zo zijn er de zelfrijdende rooiers voor vier rijen, de getrokken rooiers voor een of twee rijen en de wagenrooier voor twee rijen. Bent u geïnteresseerd in een van de machines? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

AVR zelfrijdende rooier

De zelfrijdende rooier van AVR, de Puma, is het paradepaardje onder de rooiers. Het is een vierrijige zelfrijder met veel capaciteit, heeft een evenwichtige gewichtsverdeling links-rechts en een flexibele reinigingsmodule (het gepatenteerde Varioweb). De machine is manoeuvreerbaar door het relatief lage gewicht en de kleine draaicirkel. 

MEER INFORMATIE

AVR getrokken bunkerrooier

AVR heeft diverse getrokken bunkerrooiers in het assortiment. De Spirit reeks valt onder de getrokken rooiers. U heeft keuze uit 1 rijige of 2 rijige getrokken bunkerrooiers. De Spirit 6100 is een 1 rijige getrokken bunker. Deze bunker rooier is dan wel de kleinste bunkerrooier in het assortiment, maar heeft alles in huis om voor een kwalitatieve oogst te zorgen. De Spirit 6200, Spirit 9200, Spirit 9200 VW, Spirit 5200 en de Spirit 7200 zijn 2 rijige getrokken bunkerrooiers.  

MEER INFORMATIE

AVR wagenrooier

De Lynx wagenrooier van AVR kan zowel in-lijn als in verstek rooien. U kunt bij deze rooier kiezen uit drie verschillende reinigingsmodules. De wagenrooier is volledig hydraulisch aangedreven en het rooien verloopt soepel.  

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.