Klaar voor de toekomst

13 augustus 2017

Klaar voor de toekomst

In de mechanisatie zijn in de vorige eeuw de grootste ontwikkelingen de revue wel gepasseerd. Van paard naar trekker naar cabine, van meer PK’s naar automatisch sturen. In het boerenbedrijf en op het land zijn dat enorme stappen geweest. De ontwikkelingen richten zich nu meer op de details, op het verbeteren van bestaande systemen. Een nieuwer model, zuinigere motoren, betere elektronica, nauwkeurigere aansturing, betere datavoorziening.

 

Kennis en kunde

Het verschil in merken is qua kwaliteit van de machines niet meer zo groot. Het zijn de extra’s die door de dealer geleverd wordt die van invloed zijn op de keuze van de klant: de kwaliteit van de service en het niveau van de kennis. Door de ontwikkeling van de steeds modernere machines veranderen ook het onderhoud en de reparaties. GroeNoord investeert daarom continu in de ontwikkeling van haar medewerkers. De kennis en kunde van de medewerkers van GroeNoord is onderscheidend. Ook de uitbreiding van GroeNoord naar 14 vestigingen, allemaal werkplaatsen, heeft bijgedragen aan de groei van het vakmanschap en gespecialiseerde dienstverlening. Doordat het aantal medewerkers is toegenomen, ontstond de mogelijkheid voor het personeel om zich te specialiseren. Wat producten betreft gaat GroeNoord voor een eenduidig merkenpakket. Kwaliteitsmerken die passen bij het imago van het hoofdmerk John Deere. Merken die passen bij de professionele klanten van GroeNoord.

 

Services en diensten

Het productassortiment is heel breed: landbouwtrekkers, heftrucks, tuin- en parkmachines en diverse werktuigen. Nieuw, occasions, te koop en te huur: allemaal topmerken, jong en goed onderhouden. Naast de ‘ijzeren producten’ worden er steeds meer ondersteunende producten ontwikkeld: servicecontracten, verzekeringspakketten en specifieke financieringen. Door naast premium producten ook premium services en diensten aan te bieden is GroeNoord klaar voor de toekomst.

Ander nieuws

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Juli 2022

8 juli 2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

5 juli 2022

Nieuw GLB 2023

4 juli 2022

Interview Anton de Jong, Managing Director Husqvarna Group

Alle nieuwsberichten