AVR inschuurmachines

Het is essentieel om uw oogst zo productvriendelijk en schoon mogelijk in te schuren. AVR heeft een inschuurlijn die het mogelijk maakt zorgvuldig om te gaan met uw oogst. Inschuurmachines van AVR koopt u bij GroeNoord. Bent u geïnteresseerd in een van de inschuurmachines van AVR? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

AVR stortbunkers

De stortbunkers zorgen ervoor dat uw oogst efficiënt en aardappelvriendelijk ingeschuurd wordt. U kunt de stortbunker samenstellen zoals u zelf wilt. De Falcon stortbunker is namelijk verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende rollen. Deze stortbunker is door de uitgebreide opbouwmogelijkheden en verschillende opties uitermate geschikt voor de middelgrote tot grote bedrijven.

MEER INFORMATIE

AVR hallenvullers

De Cobra hallenvullers van AVR kenmerken zich door efficiëntie en productvriendelijkheid. Met deze hallenvullers kunnen producten zoals aardappels, uien en graan snel en efficiënt verladen worden. 

MEER INFORMATIE

AVR duobanden

De flexibele schakel in uw inschuurlijn: de AVR DUO verlengbanden. Deze banden bieden u een hoge capaciteit zonder productbeschadiging en zijn makkelijk te verplaatsen en te bedienen. Beide banden kunnen ten opzichte van elkaar in elke gewenste hoek geplaatst worden.

MEER INFORMATIE

AVR transportbanden

De transportbanden van AVR zijn door de lengte onder andere geschikt voor het laden van vrachtwagens of om aarde af te voeren in combinatie met uw stortbunker. 

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.