John Deere Veldhakselaars

Ga voor een John Deere zelfrijdende veldhakselaar. Als u een John Deere zelfrijdende veldhakselaar aanschaft zorgt John Deere ervoor dat u service en ondersteuning krijgt zodat u non-stop kunt hakselen. Op beide serie veldhakselaars is de DuraLine garantie van toepassing. Op elk pakket wordt een garantie gegeven tot 3000 motoruren of vijf jaar gebruik.

9000-serie hakselaar

De 9000-serie veldhakselaars zijn hakselaars met veel capaciteit en zorgen voor een nog hogere silagekwaliteit en efficiëntere productie. Deze hakselaars hebben een brede invoer. De 9000-serie bestaat uit 4 modellen. De 9000-serie heeft een laag brandstofgebruik door het harvest motion concept. De cabine heeft veel zicht, is ruim en comfortabel. De 9000-serie heeft lichtere banden met een diameter van maximaal 2,15 meter. Met een druk van slechts 1 bar bieden de banden meer tractie en minder bodemverdichting.

MEER INFORMATIE

8000-serie

Naast de 9000-serie is er de 8000-serie. Deze serie helpt u met het efficiënter produceren van kuilvoer van hoogwaardige kwaliteit. Deze serie staat bekend om de voederkwaliteit, comfort, betrouwbaarheid, tractie en kostenefficiëntie.

MEER INFORMATIE

HarvestLab3000

De HarvestLab 3000 zorgt ervoor dat de snijlengte automatisch aangepast kan worden op basis van het drogestofgehalte. Het verschil in snijlengte is nodig aangezien de vochtigheid van gewassen in één veld meer dan 20% kan variëren. Hiernaast krijgt u ook nauwkeurige aflezingen over eiwitten, zetmeel, ruwe vezels, NDF, ADF, suiker en ruwe as. 

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.