Tractoren

De tractoren van John Deere zijn veelzijdige machines waar u op kunt vertrouwen. John Deere heeft voor ieders wensen en behoeften een tractor. Wilt u meer informatie over een van de machines? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier. 

5-serie tractoren

De 5-serie tractoren zijn echte allrounders. De 5E 3 cilinder tractoren zijn geschikt voor de kleinere of parttime ondernemers. Deze tractor is beschikbaar met vermogens tussen de 50 en 75pk. U kunt uw werkzaamheden met de 5E tractoren efficiënt, effectief en comfortabel uitvoeren.  De 5M tractoren verzetten uitstekend werk in de vermogensklasse van 75 tot 115pk en hebben hoge hefcapaciteit.

MEER INFORMATIE

6-serie tractoren

De 6-Serie tractoren zijn de echte middenklassers. In de 6-serie vindt u de modellen 6M en 6R. De 6090M t/m de 6120M 4 cilinder is een echte allrounder die geschikt is voor het zwaardere werk met een voorlader. Zelfs in krappe ruimtes. Dit is dankzij de korte wielbasis en de compacte constructie. Dankzij het laadvermogen van 4,7 ton zijn ook de zwaarste werktuigen geen probleem. De 6130M en de 6140M met 4 cilinder zijn zeer compact, maar toch sterk. De 6145M met 4 cilinders en de 6155M met 6 cilinders hebben een grotere wielbasis. Dit zorgt voor comfortabel rijden met deze tractoren. DE 6175M en de 6195M 6 cilinder hebben een verlengde wielbasis en grote banden. Dit zorgt ervoor dat het vermogen zo efficiënt mogelijk wordt overgebracht op de grond.   

De 6R is een echte luxe middenklasser. Met de CommandPRO arm is het besturen en bedienen van deze trekker een genot. De 6R heeft een stille en ruime cabine. De 6110R t/m de 6135R hebben een 4,5 cilinderinhoud met een klein frame. De 6145R en de 6155R hebben een 6 cilinderinhoud. De tractoren vanaf de 6175R hebben een 6,8 cilinderinhoud met een extra groot frame.

In 2022 is de 6R-serie uitgebreid met vier gloednieuwe modellen. Met de 6R140 en 6R150 met klein frame en de 6R165 en de 6R185 met middelgroot frame is de 6R-serie in 2022 uitgebreid met vier nieuwe en slimmere modellen. Met buitengewoon intelligente automatiseringsfuncties en excellente transportprestaties maken deze modellen de 6R-serie compleet.

MEER INFORMATIE

7R-serie

De 7R-serie van John Deere staat voor het lage totale machinegewicht ten opzichte van het hoge nominale vermogen van 363 pk. Hiermee is de vermogensdichtheid van de 7R uitzonderlijk. De 7R is een erg wendbare tractor en is ontworpen om uit te blinken op de weg. Hierbij levert de tractor de productiviteit die u nodig heeft. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden is het rijcomfort geweldig.

MEER INFORMATIE

8-serie

De 8-serie is een veelzijdige en krachtige tractor. Geschikt voor veld- en transporttoepassingen. Deze tractor heeft hoge trekkracht. In de 8-serie vindt u onder andere de 8R tractoren. Deze staan voor maximale productiviteit en comfort. Ongeacht de werkomstandigheden. Hiernaast is er de 8RT met dubbele rupsbanden. De 8RT zorgt voor trekkracht in een rechte lijn en efficientie op vermogensoverbrening. Ideaal voor droge en losse grond. Heeft u te maken met heuvelachtig terrein of uitdagende grondtypes? Ga dan voor de 8RX-serie met minimale bodemverstoring.

MEER INFORMATIE

9-Serie

Wat dacht u van de 9-serie met enorm vermogen en een strak motorontwerp. De 9R is een krachtige allrounder. U heeft een ruime keuze aan motoren met vermogens tot 691PK. Door de 13.6L John Deere PowerTech-motor is er nog een hogere betrouwbaarheid en brandstofrendement. De 9RT-serie beschikt over het AirCushion veersysteem dat het volledige frontchassis isoleert. Elke rupsband kan onafhankelijk werken. De 9RX-serie heeft ontzettend veel vermogen en kan dankzij de nieuwe ballast-opties meer trekkracht leveren. De voetafdruk van de 9RX is 119% groter dan bij de wielversie en 42% groter dan bij de dubbele rupsbanden.

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek.