Kramer Telescopische wielladers

De telescopische wielladers van Kramer bestaan uit de 5- en de 8-serie. Ze zijn flexibel, hebben een groot bereik en zijn beweeglijk. Met behulp van de telescoop techniek kunnen nog hogere hefhoogten en reikwijdten bereikt worden. Wilt u meer informatie over een van deze machines? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand formulier en we nemen zo spoedig contact met u op.

5-serie telescopische wielladers

De telescopische wiellader KL25.5T is een wiellader met vierwielbesturing in de klasse van 1 tot 4,5 ton. Deze wiellader uit de compacte klasse is flexibel en slank gebouwd. Door de verhouding tussen gewicht en vermogen, laag transportgewicht en constant hoog laadvermogen zijn deze machines de beste hulp bij stapelen, materiaal verladen of dieren voederen.

8-serie telescopische wielladers

De KL30.8T en de KL35.8T zijn telescoopwielladers met vierwielbesturing uit de klasse van 4 tot 5 ton. Standaard is de Deutz-motor TCD 2.9 met een vermogen van 55KW ingebouwd. Deze motor voldoet aan emissienorm fase V.  

De KL55.8T is een telescoopwiellader met vierwielaandrijving uit de klasse van 9 tot 11 ton. De KL55.8T is uitgerust met een in- en uitschuifbare laadinrichtingen bereikt een overladingshoogte van 5,19m. Deze wiellader wordt aangedreven door een 100KW sterke Deutz TCD 3.6 L4-motor. Deze motor voldoet aan de emissienorm V.

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.