Kramer verreikers

De verreikers van Kramer zijn echte allrounders en hebben maximaal motorvermogen. De verreikers zijn verkrijgbaar met een stapelhoogte tot 9 meter. Wilt u meer informatie over een van de machines? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DOWNLOAD BROCHURE

KT144, het krachtige compacte genie

De ultracompacte KT144-verreiker is met zijn afmetingen van minder dan 2 meter hoog en een breedte van ongeveer 1,60 meter het compactste verreiker model van Kramer. Desondanks beschikt dit model over een verbazingwekkend vermogen. De palletvork heeft een stapelvermogen van 1450 kilogram en een hefhoogte van ongeveer 4,50 meter. Dit model beschikt ook bij het hanteren van zware objecten over genoeg reserve om met een groot zendbereik te opereren. Dit complete plaatje maakt de KT144 perfect voor zowel op de boerderij als in gebouwen.

MEER INFORMATIE

KT276, de compacte machine

De KT276 is dankzij de afmetingen van minder dan 2 meter hoogte en 2 meter breedte geschikt om in smalle ruimtes en stallen te werken. Het model is de compacte machine onder de verreikers. Ondanks de compactheid van de machine is dit model robuust, veelzijdig en efficiënt. Uitgerust met een Kohler-motor KDI 2504. Naast een dieseloxidatiekatalysator is een dieselroetfilter standaard verkrijgbaar.

MEER INFORMATIE

KT306 – KT407, de allrounders voor veelzijdig gebruik

De KT306, de KT356, de KT307, de KT357 en de KT407 zijn echte allrounders voor veelzijdig gebruik. Deze modellen zijn multifunctionele krachtpatsers. Deze machine combineert hoog laadvermogen met enorme wendbaarheid, vierwielaandrijving en een laag bedrijfsgewicht.

MEER INFORMATIE

KT3610, met compacte afmetingen boven en buiten

De KT3610 is de ultieme allrounder door zijn veelzijdige toepassingen. De verreiker beschikt over een bedrijfsgewicht van 8.200 kilogram en bereikt een maximale stapelhoogte van 9,50 meter. Tevens beschikt deze compacte verreiker over een maximaal laadvermogen van 3.600 kilogram. Dit voertuig is extra geschikt voor lage stallen en doorgangen doordat het voertuig een totale hoogte heeft van slechts 2,31 meter. De KT3610 is uitgerust met bekende kenmerken als Smart Handling en EquipCare.

MEER INFORMATIE

KT457 – KT559, de vermogensklasse voor bijzonder hoge laadvermogens

Bij de KT457, de KT507, de KT557, de KT429 en de KT559 wordt de telescooparm aanvullend zijdelings in het frame ondersteund. Zo worden de krachten tijdens het laden over een groot oppervlak in het frame overgebracht. Deze verreikers zijn geoptimaliseerd voor het zware werk in de landbouw en heeft een hoogwaardige basisuitrusting. Deze hebben bijvoorbeeld standaard de Load Sensing-hydrauliek, de ecospeed- en ecospeedPRO-aandrijving en de 100% schakelbare differentieelblokkering op de vooras.  

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek.