Lemken Juwel 8i On-land ploeg met VarioPack WD70 vorenpakker In Actie

31 mei 2024

Vanuit onze vestiging in Oude Pekela is er dit voorjaar in Groningen een prachtige combinatie afgeleverd. Een Lemken Juwel 8i On-land ploeg met VarioPack WD70 dubbele vorenpakker. Voor de ploeg rijdt een John Deere 6R 215 welke is ingezet vanuit RentNoord.

De Lemken Juwel 8i ploeg is zowel geschikt voor ploegen in de voor als het On-land ploegen. De ploeg is voorzien van zes scharen en een getrokken vorenpakker en is uitgevoerd voor lichtere gronden. De bediening loopt volledig via de Isobus op het scherm van de trekker. Hydrauliek komt vanaf de Load Sense aansluitingen, waarmee bijna alles hydraulisch kan worden ingesteld. Deze John Deere 6R 215 is voorzien van Starfire RTK ontvanger, AutoPowr met CommandPro bediening en bijpassend frontgewicht. Samen met de Michelin banden op lage druk past deze 6R 215 goed bij de ploeg.

Bij On-land ploegen is het mogelijk met bredere banden te rijden, wat structuurbederf voorkomt. Daarnaast kunnen daardoor trekkers met meer vermogen gebruikt worden, wat zorgt voor meer capaciteit. De werkbreedte van deze ploeg is gemiddeld drie meter, snelheden tot 7/8 km/u leveren nog steeds uitstekend resultaat.

In onderstaande video vertelt Hans Hoogland, Area Sales Manager van Lemken, meer over het On-land ploegen en wat hierbij allemaal bij komt kijkenvergroot

vergroot

vergroot

vergroot

vergroot

vergroot

vergroot

vergroot

vergroot

Ander nieuws

Juni 2024

3 juni 2024

John Deere introduceert zijn nieuwe T5- en T6- combines

Mei 2024

30 mei 2024

Mazzotti MAF 6240 NL afgeleverd aan Boerma in Smilde

16 mei 2024

Onze Landbouw en Tuin & Park veiling vanuit Emmeloord is geopend

8 mei 2024

Hofmeijer Voorst - 'Wij kunnen vertrouwen op de kwaliteit van GKB'

8 mei 2024

Luc Stokman - 'Vredo Single Compact zorgt voor een goede grasopkomst'

Alle nieuwsberichten