Onze Mensen Onze Kracht

Persoonlijke ontwikkeling

De grootste ontwikkelingen in de mechanisatie zijn in de vorige eeuw de revue wel gepasseerd. De ontwikkelingen richten zich nu meer op de details en het verbeteren van bestaande systemen. Het zijn de extra’s die door de dealer geleverd wordt die van invloed zijn op de keuze van de klant: de kwaliteit van de service en het niveau van de kennis. Door de ontwikkeling van de steeds modernere machines veranderen ook het onderhoud en de reparaties. GroeNoord investeert daarom continu in de ontwikkeling van haar medewerkers.

Onze mensen

GroeNoord heeft eigen trainingscentra en biedt vakinhoudelijke opleidingen en interne ondersteuning. De grootte van GroeNoord, met 18 vestigingen in de vier Noordelijke provincies, draagt bij aan mogelijkheden voor het personeel om zich te specialiseren. Onze mensen zijn onze kracht: functioneringsgesprekken, opleidingsplannen en persoonlijke ontwikkeling zien wij als net zo vanzelfsprekend als een onderhoudsbeurt aan een trekker. Persoonlijke aandacht en tijd vanuit het managementteam zijn bij GroeNoord dagelijkse gang van zaken.

Werken bij GroeNoord

GroeNoord investeert niet alleen in haar eigen mensen - dat zijn er inmiddels ongeveer 280 verdeeld over zes provincies - maar ook in nieuwe medewerkers. We zijn altijd op zoek naar vakmensen, goede monteurs. Niet voor elke afdeling is een specifieke opleiding, bijvoorbeeld voor de Tuin & Park. Dan zoeken we mensen die ‘affiniteit’ hebben met 2-takt en 4-takt motoren. Een mooie uitkomst is ons eigen Trainingscentrum, waar naast het praktijkwerk, mensen opgeleid kunnen worden.

Stage

Een andere, minstens zo belangrijke manier voor GroeNoord om nieuwe mensen binnen te halen is: investeren in studenten. Door op alle vestigingen constant één leerling-monteur te hebben en daarnaast stageplekken aan te bieden, creëren we de medewerkers van de toekomst. We hebben studenten van onder andere het Friesland College, Aeres Tech in Ede en Aventus in Apeldoorn en zorgen dat ze een leuke, leerzame periode hebben bij GroeNoord. Een goeie begeleiding is daarbij essentieel.

Motivatie

Het technische vak is leuk en divers. Om dat werk te kunnen doen bij een professionele, ambitieuze en groeiende organisatie als GroeNoord levert veel voordelen en mogelijkheden: er is altijd werkvoorraad, er is flexibiliteit in werk én je kunt je verder ontwikkelen en specialiseren. Er zijn binnen GroeNoord voldoende doorgroeimogelijkheden. Bovendien zijn er bij GroeNoord functies beschikbaar waar bij een mechanisatiebedrijf met een omvang van één of twee vestigingen geen ruimte voor is. Dit alles resulteert in de extra’s die GroeNoord als dealer biedt aan haar klanten: de kwaliteit van de service en het niveau van de kennis is onderscheidend. GroeNoord is een platte organisatie met korte lijnen en weinig ruis.

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Klik voor een overzicht van al onze vacatures hier