Carla de Wit nieuwe Financieel Directeur (CFO) GroeNoord

7 februari 2024

Per 1 februari is Carla de Wit gestart als Financieel Directeur bij GroeNoord. Met bijna 30 jaar ervaring in diverse financiële functies, bekleedde Carla hiervoor de positie van Group Finance Director bij DMT Environmental Technology. Eerder heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan in financiële rollen bij bedrijven in een technische omgeving.

Menko Boersma, Algemeen Directeur: “De directie van GroeNoord is verheugd met de komst van Carla. Met haar jarenlange ervaring in verschillende financiële managementfuncties is ze een waardevolle aanwinst voor GroeNoord. Haar kennis en ervaring dragen bij aan de verdere professionalisering van onze organisatie”.

Over GroeNoord

GroeNoord is als familiebedr─│f doorgegroeid tot een van de grootste mechanisatiebedr─│ven en één van de twee John Deere dealers in Nederland. Met 19 vestigingen in 6 provincies en 300 medewerkers bouwt GroeNoord haar positie als marktleider steeds verder uit. Samen met John Deere loopt GroeNoord voorop op het gebied van innovatie in het kader van verschillende transities die in de Nederlandse food & agri sector spelen.

Ander nieuws

Februari 2024

12 februari 2024

John Deere ook in 2022 marktleider

9 februari 2024

DEM brengt service en onderhoud aan JOZ machines onder bij GroeNoord

6 februari 2024

GroeNoord-monteur Jan-Willem verruilt Brummen voor Zweedse Karlstad

2 februari 2024

GroeNoord Haksel informatiedagen - 15 en 16 februari

Januari 2024

26 januari 2024

Eerste nieuwe elektrische Kramer KL 25.5E afgeleverd

Alle nieuwsberichten