Huisshow GroeNoord Goor - 1, 2 en 3 december 2022

11 november 2022

Begin december maken wij onze vestiging in Goor weer helemaal klaar voor een show. Deze show is in Overijssel en omgeving door de jaren heen uitgegroeid tot een waar begrip. De laatste editie in 2019 was dan ook een groot succes met onder andere de primeur van de John Deere 6M. De afgelopen jaren is er een hoop gebeurd en nu de situatie het weer toelaat nodigen wij u dan ook graag uit om 1, 2 en 3 december samen te komen voor een nieuwe Huisshow aan de Nieuwenkampsmaten 16. Onder het genot van een hapje en een drankje praten wij graag met u bij!

Tijdens de Huisshow zullen verschillende merken aanwezig zijn. Denk hierbij uiteraard aan John Deere maar ook aan onder andere AVR, Lemken, RMH, Schuitemaker en Veenhuis. Ook Tuin & Park zal goed vertegenwoordigd zijn met onder andere Stihl, Roberine en Hako. In en rondom het pand in Goor kunt u een kijkje nemen, van werkplaats tot showroom. Daarnaast zullen wij ook uitgebreid stil staan bij het 50-jarige jubileum van John Deere hakselaars. Houd hiervoor onze social media kanalen goed in de gaten! 

Ook kunt u actief deelnemen aan themasessies:

  • Op donderdag 1 december om 13.00 uur vertellen wij u meer over mechanisch schoffelen met camera besturing. Hiervoor zullen wij aan de hand van een Carré ECONET precisieschoffel in combinatie met John Deere camera besturing dieper in gaan op de verschillende mogelijkheden.
  • Op vrijdag 2 december om 13.00 uur geven wij met een stationaire opstelling uitleg over het meten van inhoudsstoffen in gras/maïs. U kunt een monster van uw kuil meenemen welke wij vervolgens door de stationaire opstelling zullen halen.

Geef u voor de themasessie(s) op bij uw vertegenwoordiger of mail naar marketing@groenoordbv.nl

Graag tot 1, 2 of 3 december aan de Nieuwenkampsmaten 16!

Ander nieuws

Februari 2024

12 februari 2024

John Deere ook in 2022 marktleider

9 februari 2024

DEM brengt service en onderhoud aan JOZ machines onder bij GroeNoord

7 februari 2024

Carla de Wit nieuwe Financieel Directeur (CFO) GroeNoord

6 februari 2024

GroeNoord-monteur Jan-Willem verruilt Brummen voor Zweedse Karlstad

2 februari 2024

GroeNoord Haksel informatiedagen - 15 en 16 februari

Alle nieuwsberichten