ZOMERTOUR - Bij Sterkenburgh in Schraard

14 oktober 2023

Voor onze Zomer Tour waren wij onlangs te gast bij Mts Sterkenburgh in Schraard. Dit melkveebedrijf bestaat uit circa 350 melkkoeien, 230 stuks jongvee en beschikt in de omgeving van Schraard over 170 hectare land waarvan 130 hectare gras land. Om het vee te voorzien van de juiste energie-, eiwit en voedingsbehoefte wordt er op het melkveebedrijf gebruik gemaakt van een voermengwagen van RMH. Door kuil en maïs te mengen met diverse bijproducten kan het vee worden voorzien van een rantsoen wat is verdeeld aan de hand van de juiste voedingswaardes. Voor het mengen en voeren gebruikt Sterkenburgh een RMH Mixell 24 getrokken voermengwagen.

RMH

Deze voermengwagen heeft een volume van 24 m3 en beschikt over twee mengvijzels die beiden bestaan uit 10 messen. Ook zijn alle RMH voermengwagens voorzien van een weegsysteem, hiermee kan aan de hand van weegindicatoren nauwkeuring de waarde van de geladen materialen worden afgelezen.

RMH Voermengwagens staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. De voermengwagens zijn het resultaat van ruime ervaring, lange ontwikkeling en hoogwaardige technologie. De verkoop van de RMH machines verzorgt GroeNoord vanuit de 6 noordelijke provincies. Wij adviseren u graag over de RMH machine die het best binnen uw bedrijf past. Wij kunnen verschillende voermengwagens uit voorraad leveren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die RMH u kan bieden? Kijk dan op onze RMH merkenpagina of neem contact op met uw GroeNoord vertegenwoordiger. 

MEER INFO OVER RMH    

Ander nieuws

Februari 2024

12 februari 2024

John Deere ook in 2022 marktleider

9 februari 2024

DEM brengt service en onderhoud aan JOZ machines onder bij GroeNoord

7 februari 2024

Carla de Wit nieuwe Financieel Directeur (CFO) GroeNoord

6 februari 2024

GroeNoord-monteur Jan-Willem verruilt Brummen voor Zweedse Karlstad

2 februari 2024

GroeNoord Haksel informatiedagen - 15 en 16 februari

Alle nieuwsberichten