ZOMERTOUR - Bij Loonbedrijf Ten Voorde in Terwolde

7 september 2023

Terwolde is de volgende locatie voor onze Zomer Tour. Hier gingen we namelijk langs bij Loonbedrijf Ten Voorde. Dit loonbedrijf biedt een veelzijdig dienstenpakket aan bestaande uit agrarisch loonwerk, grondverzet, het aanleggen van bestratingen en fourage. Naast werkzaamheden zoals gras hakselen, grondwerk, mesttransport, sleepslangen en balenpersen biedt Ten Voorde ook opties voor gewasbescherming. Hier wordt onder andere een Mazzotti MAF 3580 HP veldspuit voor ingezet. Een machine die wij in Terwolde van dichtbij in actie zagen. 

Mazzotti

Met de MAF 3580 HP zelfrijdende veldspuit heeft Ten Voorde gekozen voor een zeer moderne, wendbare en zuinige machine. Met een tankcapaciteit van 3.600 liter en 260 liter schoonwater beschikt de veldspuit daarnaast over een groot tankvolume. Ook is de Mazzotti MAF 3580 voorzien van een John Deere cabine waardoor de bestuurder van de veldspuit kan beschikken over maximaal comfort. Vanuit de cabine heb je namelijk ruim zicht over de omgeving en ook het geluidsniveau is laag. De MAF 3580HP van Loonbedrijf Ten Voorde bestaat uit verschillende hoogwaardige componenten wat zorgt voor een zeer betrouwbare machine! 

GroeNoord verzorgt onder andere de verkoop en service van Mazzotti. De veldspuiten van Mazzotti zijn te voorzien van veel verschillende varianten en configuratieopties. Zo kunt u een veldspuit samenstellen die perfect is weggelegd voor uw bedrijfsomstandigheden. Met onze kennis en kunde van Mazzotti veldspuiten kunnen wij u adviseren en bepalen we in overleg wat het beste in uw machinepark past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op onze Mazzotti merkenpagina of neem contact op met uw GroeNoord vertegenwoordiger.

MEER INFO OVER MAZZOTTI    

Ander nieuws

Mei 2024

16 mei 2024

Onze Landbouw en Tuin & Park veiling vanuit Emmeloord is geopend

8 mei 2024

Hofmeijer Voorst - 'Wij kunnen vertrouwen op de kwaliteit van GKB'

8 mei 2024

Luc Stokman - 'Vredo Single Compact zorgt voor een goede grasopkomst'

April 2024

25 april 2024

Major cirkelmaaier voor sportveldonderhoud bij de Gemeente Noordenveld

Maart 2024

19 maart 2024

John Deere introduceert nieuwe 5M-tractor

Alle nieuwsberichten